Tektaşı Kapınıza Getirecek İpuçları

Her kadının hayallerinde mumlar ve kırmızı güller arasında edilen bir evlilik teklifi seremonisi mutlaka vardır! Ama bir erkeği evlilik yoluna sürüklemek çok kolay olmadığından bazıları için tektaşı parmağına takmak zaman alabilir. Siz de aylar hatta yıllar geçmesine rağmen hala o günü bekleyenlerdenseniz sizin için küçük önerilerimiz var. Onu daraltmadan birkaç adımda evliliğe ikna etmek sandığınız kadar zor değil. Yeter ki onun kalbinden geçen kestirme yolu bulun. Nasıl mı? Biraz daha sabrederek ve sizin için hazırladığımız ipuçlarını izleyerek…

Onu Bunaltmayın

Erkekler evlilik konusunda sandığınızdan daha hassastır. Zaten korktukları bir yola onları sürüklemek için arkadaşlarınızın mutlu evliliklerinden bahsetmenize gerek yok. Çünkü onlar sizin gerçek amacınızın ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Böylesi hem hiç düşmek istemediğiniz bir duruma düşmenize hem de onun gözündeki güveninizi kırmanıza yol açacaktır. Bunun yerine birlikte izlediğiniz filmlerle, ona küçük bir mesaj verebilirsiniz. İşe mutlu aile tablosunu çizen eski Türk filmlerini seçerek başlamaya ne dersiniz?

Bırakın Derdinizi Mailler Anlatsın

Mail adresini hemen ele geçirin! Tabii ki maillerini okumanızdan bahsetmiyoruz! Küçük bir operasyonla bir pırlanta markasının e-bültenine mail adresini kaydedin. Tektaşların mailleri ona gitmeye başladığında sizden şüphelenmeyeceğine emin olabilirsiniz. Aslında onun da uzun süredir aklında olan tektaş hediyesinin yolu açılacaktır. Erkekler tektaştan değil evlenmekten korkarlar, ama üst üste gelen maillerin bir işaret olarak düşünecek ve tektaş yüzükle başlayan macera nişan töreninde son bulacaktır. Öyleyse bu pırlanta tektaş yüzük bombardımanıyla başlayacak operasyon için bir an önce üyeliği gerçekleştirin.

Mutlu Olmayı Bilin

Beklentiler her zaman mutsuzluğu beraberinde getirir. Bu yüzden onunla mutlu olduğunuzu hissettirin. Mutsuz olduğunuzu düşünmek onun kafasını karıştıracaktır ve tektaş yüzük fikrinden uzaklaşacaktır. Onunla elbette mutlusunuz ama bunu ona göstermezseniz asla bilemez. Bu yüzden her fırsatta mutluğunuzu belli edin, sizin mutluluğunuz onu da mutlu ederken evliliğe ve tektaşa bir adım daha yaklaştıracaktır.

Onu Kısıtlamayın

Tektaş yüzüğü size getirecek en önemli adım onu rahat bırakmaktan geçer. Zaten onların evlilikten korkmalarının en önemli sebebi hayatlarının kısıtlanacak olmasıdır. Eğer onu evlendikten sonra da arkadaşlarıyla beraber maça gidebileceğine ikna edebilirseniz tektaş çok yakında demektir. Elbette onlar da sizinle bir ömrü beraber geçirmek istiyor ama onların da özel bir yaşantıları ve alışkanlıkları var. Bu yüzden tektaşı istiyorsanız onun hayatına müdahale etmekten olabildiğince kaçının. Bırakın haftanın 2 gününü arkadaşlarına ayırsınlar. Günün yarısını ona nerede olduğunu sorarak geçirirseniz fazla ilgiden bunalacak ve evlilik teklifi fikrini bile aklına getirmeyecektir. Onu alışkanlıklarından ayırmaya çalışmazsanız her şey sizin lehinize dönecektir, bize güvenebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen spam yapmayın. Tüm yorumlar yönetici tarafından incelenir.

buttons=(Tamam !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Accept !